+32 (0) 3 - 80 81 842 [email protected]

Statische websites zijn enkel nog een visitekaartje

Wie vandaag nog een uitgebreide, statische website maakt met vele pagina’s en tekst en daarmee klanten wil aantrekken is eraan voor de moeite, want… mensen lezen niet graag meer, mensen kijken liever video en “liefst niet te lang a.u.b. want ik heb het zo druk…”

Lees meer

Voetbalclubs en een eigen sociaal platform

Voetbalclubs hebben vaak een mooie website en een fanclub, maar merkwaardig is het feit dat zij als communicatietool de sociale media gebruiken met diverse groepen en beheerders omdat de club zelf geen platform heeft om hen op te vangen en dit is logisch; het zou eerst en vooral een zware investering vereisen en bovendien, “waarom als het toch allemaal gratis kan op Facebook?”.

Lees meer

Hoe bouwt u uw eigen community op?

Hebt u ook een Facebook groep met toch wel een behoorlijk aantal leden? Dan klinkt u dit wel bekend in de oren: “Mijn groep werd plotseling offline gehaald en we weten niet waarom, we kunnen ons zelf niet eens verdedigen want de content is gewoon offline”. Wat kan u er tegen doen en wat is de oplossing?

Lees meer

Interne communicatie voor kmo’s of mkb’s

Hebt u ook wel eens last met communicatie binnen uw bedrijf of naar uw klanten toe? Bent u er wel zeker van dat alle informatie correct wordt verspreid? Worden er binnen uw bedrijf nog steeds talloze emails verstuurd onder personeelsleden of naar klanten toe? Dan wordt het misschien tijd om een effici├źntere manier te vinden om uw communicatie vlekkeloos te laten verlopen en tijd te besparen.

Lees meer

Een waardig alternatief voor facebook, eindelijk

Steeds meer gebruikers, bedrijven en beheerders van communities gaan op zoek naar alternatieven voor Facebook omdat men het beu is dat de controle over hun leden volledig bij de sociale media ligt in plaats van bij hen zelf. Daarnaast is er het privacy schandaal rond Facebook waarbij data werden verkocht aan derden, de miljoenen valse Facebook accounts en het sluiten van Facebook groepen waarover u als beheerder niets te zeggen heeft.

Lees meer

Waarom een eigen communicatieplatform?

Meer en meer bedrijven en beheerders van communities willen weg van sociale media om hun eigen communicatieplatform op te starten. Enkele van de vele redenen is het feit dat sociale media niet gebouwd werden voor professionele doeleinden en omdat de controle, de data, de content en de inkomensstromen niet bij hen liggen maar bij de sociale media zelf.

Lees meer